Се гради патот до Добра вода

04 Ное 2020
336 пати

Продолжуваат градежните активности на локалниот пат Оризари – Добра вода.

Патот од Оризари до Добра Вода е со должина од два километри и ширина од 3,5 метри. Неговата изградба е со проект на Центарот за развој на Источниот плански регион, а средствата се одобрени од Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)