Во Долни Подлог – Асфалтирана улицата Тоде Паунов

17 Јун 2020
217 пати

Асфалтирана е улицата Тоде Паунов во Долни Подлог. За асфалтирање се подготвува и улицата

„Ангел Стојчев“ во Тркање, каде заврши изградбата на потпорните ѕидови.
На неколку локации во тек се градежните активности за бетонирање на пристапни улици и краци, наведува кочанскиот градоначалник, Николо Илијев, во објава на својот фејсбук профил.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.