ОПОЖАРЕНА ПРОСТОРИЈАТА ЗА ВРСКИ ВО КОЧАНСКАТА ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА...

22 Мај 2020
305 пати

На 21.05.2020 во 11.25 часот во зградата на Полициската станица Кочани, во просторијата за врски, настанал пожар.

Пожарот бил изгаснат од екипа на Територијалната пшротивпожарна единица Кочани, а повредени лица нема.

Увид бил извршен.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.