Се реализара нов проект во ОУ ,,Гоце Делчев# од Виница

06 Мај 2020
146 пати

Започна отстранување на азбестниот кров во основното училиште Гоце Делчев и на негово место се поставува

нов лимен кров со изолација од 15 сантиметри и заштитна фолија, информира преку својот фб – профил, виничкиот градоначалник, Ивица Димитров..
Инвестицијата е во вредност од 9 320 000 денари финансирана од страна на МОН, Општината и училиштето

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.