Виница – Завршено првото од петте детски игралишта

29 Апр 2020
235 пати

Првото од 5-те детски игралишта со реквизити за најмладите и клупи е заврешено во Населба Градец.

Од наредната недела продолжуваме и со останатите четири детски игралишта најпрво во село Пеклани па потоа и на останатите предвиедни локации.
Ова инвестиција за сите пет детски игралишта е со вредност од 775 260 денари финансирана од страна на општина Виница, објави на својот фб профил, виничкиот градоначалник, Ивица Димитров..

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.