Поддршка на социјално ранливите категории од Кочани за време на забраната за движење

11 Апр 2020
404 пати

За време на забраната за движење во периодот од петок, 10 април 2020 г. во 16 ч., до 5 ч. наутро вопонеделник, 13 април 2020 г., на територијата на

Општина Кочани ќе функционираат тимови за поддршка на стари, изнемоштени и лица со хендикеп.
Лицата може да се обратат на телефоните: 072 275 689 (општински службеник за социјална заштита), 076 397 223 (Мобилен сервис за домашна посета) и 070 360 855 (ОО Црвен крст – Кочани).

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)