В недела на „Градче“ – Натпревар во риболов со хуманитарен карактер

03 Окт 2019
78 пати

В недела 06.10.2019 г. на вештачкото езеро „Градче“ од 9 до 13 часот ќе се одржи традициналниот натпревар во

риболов на тапа, а овој пат и на фидер.
УО на СРЗЕК Кочански Рибар - Кочани одлучи средствата кои се уплатени за котизација да бидат доделени во хуманитарни цели на нашиот сограѓанин Методи Митев за успешно да го продолжи лекувањето.
Воедно ги повикуваме сите натпреварувачи, рекреативци, спортски риболовци и хумани луге да донираат средства за помош на Методи Митев, наведено е во сооштението на „Кочански Рибар“.
Средства може да се донираат и за време на натпреварот в недела.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.