Честитка од градоначалникот Илијев по повод Рамазан Бајрам

05 Јун 2019
180 пати

На сите граѓани кои го слават Рамазан Бајрам им го честитам празникот и посакувам празничната сила да ја

јакне вербата на луѓето во доброто, вистината, правдата и да поттикнува меѓусебна почит, разбирање и солидарност.

Овој празник нека биде потсетник дека само со заеднички заложби и меѓусебно почитување ќе умееме да ги негуваме позитивните вредности што нè обединуваат во нашиот стремеж за општа благосостојба. Да градиме едно заедничко општество за сите граѓани и да обезбедиме квалитетен живот за сите.

Празникот нека донесе мир во срцата, спокој, радост и хармонија во домовите!

Честит Рамазан Бајрам!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.