Царовска денеска во Кочани

01 Авг 2018
647 пати

Со цел да промовира социјални мерки поврзани со текстилните работници, денеска, 1 август 2018 година,

министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска ќе оствари работна посета на Кочани. Во нејзината агенда, покрај останатото, е и посета на  конфенцијата „Голдентекс“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.