Хуманитарна акција – „Ледер“ испорача повеќе од сто столици на Општа болница од Кочани

15 Мај 2018
2156 пати

Продолжуваат хуманитарните активности на компанијата „Ледер“ од Кочани. Како што информираше

директорот, д – р Александар Серафимов, буквално сите одделенија во Болницата се освежени со нови столици – интерно, хирургија, гинекологија, детско, дијализа и сите дијагностички служби. Воедно, директорот ја искористи можноста преку РАДИО КОЧАНИ ФМ и radiokocani.mk да им се заблагодари на сите вработени и менаџментот на „Ледер“ – Кочани, со надеж дека ваквите хуманитарни акции ќе продолжат и во иднина.

Оценете ја оваа вест
(2 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.