В среда во 10, 30 и во 16, 30 - Интервју на пратеникот Костов на Радио Кочани

24 Апр 2018
695 пати

Кој  и како ја креира кадровската политика во Општина Кочани ? Партијата, градоначалникот, или, пак, СДСМ, како извршна, на републичко ниво, и како локална власт, преферира

квалитет. На ова и на други прашања одговара, Сашко Костов, актуелен пратеник во Собранието на РМ, во ексклузивното интервју за Радио Кочани, кое ќе биде емитувано в среда, 25 април, во 10, 30 и 16, 30 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.