Прием кај Илијев на градоначалници од Хрватска

14 Апр 2018
362 пати

Денеска, 14 април 2018 година, во 14 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани, градоначалникот

Николчо Илијев ќе ги прими во официјална посета градоначалниците на општините Лудбрег и Пештера од Република Хрватска.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.