Поради реконструкција на водоводната мрежа, без вода ќе бидат делови од „Стамен Манов“

30 Мар 2018
630 пати

Се известуваат граѓаните, жители на улица „Стамен Манов“ дека поради реконструкција на водоводната

мрежа на улицата, КЈП „Водовод“ очекува дека ќе има можни дефекти на водоводните приклучоци кај корисниците, поради што во одредени делови од деновите ќе има прекин во
водоснабдувањето кај истите. КЈП „Водовод“ ќе се обиде изведбата на овие градежни работи да ги заврши во најбрз можен рок.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.