Завршница на проектот за Општинско корисна работа

30 Мар 2018
319 пати

Денеска во 10 ч. во салата на Советот на Општина Кочани ќе се одржи завршна средба со учесниците

во проектот Општинско корисна работа, којшто Општина Кочани го реализира со поддршка на UNDP и Министерството за труд и социјална политика.

На средбата ќе присуствува и градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.