ОО на СДСМ – Избрани новите членови на ИО и НО

04 Мар 2018
847 пати

ОО на СДСМ за Кочани ја одржа Општинската конференција на која се избрани членовите на новиот Извршен и Надзорен одбор. Во Извршниот одбор влегоа

следните деветнаесетмина вклучувајќи го и новиот претседател Дарко Радески. Тоа се : Ванчо Петрушевски, Горан Паневски, Томе Солевски, Андреј Киров, Ивица Лазаров, Никола Димитров, Сашко Иванов, Александар Соколов, Ѓорги Алексов, Драган Нисев, Александар Јанев, Марија Ангелова, Анета Игнатова, Ивана Максимова, Гордана Трајановска, Адријана Георгиева, Марија Сапаловска и Славица Давиткова.
Владимир Михаилов, Игор Христов, Горан Миладинов, Благица Темелкова и Емилија Јанева се новите членови на Надзорниот одбор.
Општинската конференција на кочанските социјал-демократи се одржа во Мулти културниот ценатар, како гостин присуствуваше Хари Локвенец, член на Централниот одбор на партијата.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.