Вечерва - Општинска конференција на СДСМ

02 Мар 2018
563 пати

ОО на СДСМ од Кочани вечерва во 19.00 часот во Мултикултурниот центар во Кочани ќе одржи Општинска

конференција.
На овој настан ќе се официјализира изборот на Дарко Радески за претседател на кочанските социјал-демократи, а ќе се бираат членови на новиот Извршен и Надзорен одбор, како и новиот секретар на ОО.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.