Општа болница - Повик за донација

27 Фев 2018
651 пати

Со цел да се пренесе донација од медицински апарати, опрема и технички помагала од Шведска,

Општа болница – Кочани и Општина Кочани го повикуваат бизнис-секторот и сите граѓани што можат да донираат,
да помогнат во обезбедувањето на трошоците за транспорт и магацински услуги.
Вкупниот потребен износ за донацијата за Општа болница е 5.350 евра.

Сметката за донации на Општа болница е: 660130110248574
Даночен број: 4013005120860
Приходна шифра: 744111
Трезорска сметка: 100000000066005
Им благодариме на сите што помагаат!

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.