На 25 декември „По патеките на Тоше“ за Андреј Стојанов

20 Јан 2018
2298 пати

Ново, шесто, издание на хуманитарниот концерт „По Патеките на Тоше“ е закажано за 25 јануари. Ќе се

одржи во спортската сала кај гимназијата во Кочани и ќе започне во 20 часот. Собраните средства се наменети за лекување на Андреј Стојанов. Влезницата чини 100 денари.
Ќе настапат познати бендови од домашната сцена, а организатор е Тоше Илиев.

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.