Реакција на ВМРО-ДПМНЕ за случајот на повикување во полиција на кандидат за советник во Кочани

13 Окт 2017
499 пати

Полициското сослушување на кандидат за советник од ВМРО-ДПМНЕ во Кочани e само обид на

затскривање на вистинските нерегуларности кои се случија во овој предизборен период, како убиство на кандидат за градоначалник, вперување на пиштоли врз друг кандидат, кршење на изборни штабови и користење на државните ресурси во партиски цели.
ВМРО-ДПМНЕ е силно и ужива голема поддршка кај граѓаните, тоа е болката на СДС и причината за сите местенки. Граѓаните тоа го гледаат и ќе го казнат СДС на 15-ти октомври“, соопштуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.