МВР - Кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ повикан на разговор во ПС Кочани

13 Окт 2017
709 пати

Во Кочани, кандидат за советник од ВМРО ДПМНЕ бил повикан на разговор во МВР, поради сомнение за поткуп

на гласачи. Случајот се работи по консултација и налог на Основното јавно обвинителство. Кај него се најдени пари, списоци на гласачи и друг материјал.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.