АВАНТУРАTA НА ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА И KIA SPORTAGE ПРОДОЛЖУВА ВО КОЧАНИ

10 Јун 2017
2265 пати


Редовниот играч на игрите на среќа на Државна лотарија на Македонија, Лазо Ефтимов од Кочани е среќниот добитник на преубавиот автомобил KIA SPORTAGE. Господинот Лазо, видно

возбуден ни ја раскажа својата приказна со среќен крај.
Тој купил два лоза АВАНТУРА, еден за него и еден за сопругата. За време на утринското кафе го изгребале првиот лоз која бил недобитен, но да не заборавиме дека секој трет лоз АВАНТУРА носи добивка па затоа, подоцна, кога сопругата го изгребала нејзиниот лоз, ги открила трите автомобилчиња кои значеле само едно – ТИЕ СЕ СЛЕДНИТЕ ДОБИТНИЦИ НА ПРЕКРАСНИОТ KIA SPORTAGE.

Сопругата не се пофалила веднаш, туку почекала да се собере целото семејство за да им ја соопшти радосната вест, па така среќни и весели отишле до среќното место АНАФИЛ во Кочани, каде што им потврдиле дека убавецот KIA SPORTAGE ќе го возат низ кочанските улици.

Инаку, инстант лозот Авантура во фондот на добивки нуди 10 (десет) автомобили Kia Sportage и парични добивки до 50.000,00 денари., а секој трет лоз е добитен.
Играчите на инстант лозот Авантура за само 60 денари имаат можност да добијат автомобил Kia Sportage, со сите платени давачки.
Не пропуштајте ја шансата за добивка. Впуштете се во ‘Авантура’ и изгребете Kia Sportage!


ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА
ЗА ДОБРО !

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.