Димитровски на ифтар во џамијата „Дуди Ханум“

06 Јун 2017
519 пати

Вечерва во 19.45 ч. градоначалникот на Кочани, Ратко Димитровски ќе присуствува на ифтар, вечерата

по повод рамазанскиот пост што ќе се одржи во џамијата „Дуди Ханум“ во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.