ТППЕ – За 20 Мај, прием кај пожарникарите

19 Мај 2017
548 пати

Утре, 20 мај, Територијалната противпожарна единица - Кочани ќе го

одбележи 20 мај, Денот на пожарникарството. По тој повод во 10 ч. во просториите на Единицата, ќе се организира прием на кој ќе присуствува и градоначалникот на Општина Кочани, Ратко Димитровски.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.