Со цел да промовира социјални мерки поврзани со текстилните работници, денеска, 1 август 2018 година,

Претставници на „Фридрих Еберт Штифтунг“, предводени од Ева Елерајт, директорка на фондацијата во Македонија, вчера остварија

Вокално инструменталниот состав „Тенеси“ ја доби наградата за животно дело, највисокото признание

Градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев ја прими амбасадорката на Јапонија, Кеико Ханеда.

Загрижени од состојбите во такси-превозот во Кочани, одговорните служби од Полициската станица – Кочани и Општина Кочани

Министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески оствари работна средба со градоначалникот на Општина Кочани,

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска ќе изврши увид во реконструкцијата на

В петок, 27 април 2018 година во 11:30 ч. во селото Мојанци, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски

Денеска, 14 април 2018 година, во 14 ч. во салата за состаноци во Општина Кочани, градоначалникот

Македонска Каменица, 12.04.2018 – Преговорите меѓу раководството на рудникот САСА и синдикатот

Страница 1 од 6

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.