Новини во Мултиграф, за помалку од 7 000 денари добивате безжичен паркинг систем

Поради одржувањето на традиционалниот Кочански панаѓур, од 21 до 25 октомври Полициската станица – Кочани воведе

Општина Кочани објави оглас на Електронскиот систем за јавни набавки за доделување

„Казна од 100 евра за непрописно паркирање + објава на Facebook + Гратис прислушкување“ гласи содржината

Деновиве, претставници од Општината, КЈП „Водовод“ и од паркинг службата

Изминатиот викенд на Пониква „вриеше“ од луѓе. Љубители на скијањето и не само на скијањето во број

Пробниот период од три месеци во кој се наплаќа за паркирање на обележан паркинг простор

Утре, 19 септември, со почеток во 10 ч., во салата за состаноци во Општина Кочани

За дотур на стока во продавници, бутици, маркети и други продажни објекти, кои

Страница 1 од 2

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.