К О Н К У Р С за учество во Изборот на жетварска убавица 2018

Во сабота на 8 септември не пропуштајте ја големата журка во дискотеката „Аква“ со „Куку леле“ за само

Ајде на продолжен одмор со ТА Либеро Травел. Ве водиме во градот кој се протега на два континента – Истанбул

Здружението на инвалиди на трудот и корисници на инвалидска пензија од Кочани организира еднодневна екскурзија

Овој петок и сабота Балкан викенд фест во Аква центар. Сабота, 25 август, во дискотека Аква уживајте

Овој петок и сабота Балкан викенд фест во Аква центар. Петок, 24 август, во ресторан Аква ќе настапи група

Дојдете со ТА Либеро Травел на забава и капење! Секој викенд Ве водиме на еднодневна капење на

Близу илјада пензионери од 53-те здруженија од Сојузот на пензионери на Република Македонија присуствуваа на традиционалната, дванаесетта

Не дозволувајте други да Ви кажуваат за чудата, дојдете, посетете и уверете се сами во нив. Посета и

Првенците на генерацијата од основните и средните училишта во Кочани го користат седумдневниот одмор во Паг, Република Хрватска. Ова е

Страница 1 од 13

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.