Библиотека „Искра“ – Вечерва промоција на „Жената од сончев рид“

10 Ное 2021
203 пати

Во МКЦ во Кочани вечерва ќе биде промовирана книгата Жената од сончев рид, чиј автор е Атанас Георгиев.

Организатор на овој настан, закажан за 18 часот, е ЈОУ Библиотека „Искра“.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)