Во Библиотеката „Искра“ – В петок изложба на Атанасова

03 Ное 2021
242 пати

Во организација на Археолошкиот музеј на Македонија, в петок на 5.11.2021. година, со почеток во 12 ч.,

во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ ќе биде отворена изложбата „Културното наследство на Кочани и Кочанско низ фотографии“.

Автор на изложбата е Илинка Атанасова.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)