Успешно одржан 21от натпревар млади библиотекари...

29 Окт 2021
229 пати

Денеска ЈОУ Библиотека „Искра“ од Кочани по прекин од една година поради пандемијата со ковид -19, го продолжи континуитетот за одржување на општинскиот натпревар млади библиотекари.

На натпреварот учествуваа ученици од сите основни училишта во општина Кочани и беа почитувани сите превентивни безбедносни мерки.

250041109_629628421544700_3255167129335524664_n.jpg

За учесниците од Кочанската библиотека беа обезбедени прирачници.

Победникот од општинскиот натпревар ќе учествува на републичко ниво, во Охрид во библиотеката „Григор Прличев“ на 12 ти  Номеври оваа година.

249494552_1189849028206159_1590775653404904224_n.jpg

Учесниците од општинскиот натпревар ќе добијат дипломи и книги за подарок, за освоено прво второ и трето место.

Останатите ќе добијат благодарница и книга.

image_2020-11-13_115603.png

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)