Библиотека „Искра“ – Промоција на книга од Иле Велков

30 Сеп 2021
104 пати

В петок на 1 октомври во Мултикултурниот центар во Кочани ќе се одржи промоција на книгата Византија и Русија

од појавата на Русите до смртта на кнезот Владимир, чиј автор е Иле Велков.
Организатор на овој настан е ЈОУ Библиотека „Искра“. Промотор ќе биде Александар Атанасовски.
Промоцијата на книгата „Византија и Русија од појавата на Русите до смртта на кнезот Владимир“, од Иле Велков започнува во 18, 30 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)