ЦК „Бели мугри“ – Претстојат две ликовни изложби

19 Авг 2021
134 пати

Центарот за култура  Бели мугри  организира две ликовни изложби. Првата е закажана за в петок, 20 – ти август во 18 часот. Пред кочанската публика ќе се

претстави ликовниот уметник Вљора К.Исмаиљи.

jakimov.jpg

Втората изложба ќе се одржи в сабота, на 21 – ви август, во 19 часот. Станува збор за ретроспективна изложба на Јаким Јванов (акварели), информира директорката на Националната установа од Кочани, Ана Поп Михаилова.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)