Во „Бели мугри“ утре во 17 часот – Отвoрање на изложба за визуелниот дизајн на македонската рок музика во 20 -ти век

24 Дек 2020
156 пати

Утре, 25 декември, во ЦК Бели мугри во Кочани ќе биде отворена изложбта насловена Мал вовед во

визуелниот дизајн на македонската рок музика во 20 -ти век. Организатор е Македонскиот рок архив, со „најдиректно“ влијание на Тошо Филиповски, зад кого стојата веќе две антологиски книги за македонската рок музика.
Изложбата ќе биде отворена во 17 часот, а публиката ќе може да ја посетува се до 31 декември

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)