Реприза на монодрамата "ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК" - А.П. Чехов режија Перо Даниловски...

21 Дек 2020
96 пати
--> Почитувани, НУЦК" Бели мугри " - Кочани ја заокружува 2020та година со
РЕПРИЗА на " ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК " А. П. Чехов
во режија на Перо Даниловски ,на ден 24.12.2020 година во 18.00 часот !!!!<---
за сите оние кои немаа можност да ја гледаат фантастичната монодрама
" ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК " А. П. Чехов
во режија на Перо Даниловски ,
ќе имаат можност повторно !
-->Датум 24.12.2020 - четврток
--->Почеток 18.00 ч
------> Влез 100 денари <-------
Влегување за претставата од 17.30 часот
Карти веќе во продажба!
работно време во кое ќе можете да ги набавите свите билети :
- Понеделник 08.00-16.00ч
- Среда од 08.00 -16.00 часот
- Четврток 08.00 - па до самиот почеток.
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ
**** Запазени сите мерки за заштита ! ****
* Забрането влегување без маска
* Задолжително мерење на температура при влез
* Задолжтелна дезинфекција на влез
* Држете дистанца
ВАЖНА НАПОМЕНА :
* Салата во НУЦК " Бели мугри" - Кочани работи со намален капацитет на гости па и со тоа бројот на посетители е ограничен
* Седење преку две столици
* Седењето е задолжително само на обележаните столици и по бројот на седиште од купениот билет
* Забранети меѓусебни комбинаторики во местото на седење
ВЕ МОЛИМЕ ПОЧИТУВАЈТЕ ГИ МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА
ШТИТЕЈЌИ СЕ СЕБЕСИ СЕ ГРИЖИМЕ И ЗА ОСТАНАТИТЕ !
Со почит.
НУЦК" Бели мугри " - Кочани
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)