Премиера на претстава на Перо Даниловски

19 Ное 2020
82 пати

ЦК Бели мугри ја најавува премиерата на претставата " ИЗБУВЛИВИОТ ЧОВЕК " од А. П. Чехов.

Режијата е на Перо Даниловски
Претставата е дел од програма на НУЦК " Бели мугри" – Кочани, финансиски подржана од Министерството за Култура
ПРЕМИРА
Датум : 20.11.2020 година
Почеток : 18 часот
Влегување за претставата од 17.30 часот
Билет : 150 денари

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)