Денеска – Промоција на три нови книги од Герасимов

11 Ное 2020
132 пати

Киро Герасимов, новинар, публицит и писател од Кочани, денеска ќе промовира три свои нови книги:

„Богатство запишано во времето“, „25 години МКД ’Илинден’“ од Јесенице и „Д – р Стојан Николиќ“.
Промоцијата ја организира ЈОУ Библиотека „Искра“ по повод месецот на книгата, а настанот ќе се одржи во просториите на Јавната општинска установа со почеток во 13 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)