На 17 септември во Библиотеката ИСКРА - Фестивал на децата, книгата и музиката

16 Сеп 2020
131 пати

Утре во дворот на ЈОУ Библиотека Искара ќе се одржи интересен настан...

 

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.