Денеска и утре на ДАФ 2020

11 Сеп 2020
119 пати

Драмскиот аматерски фестивал продолжува денеска. Според програмата и утре ќе има претстава и малку поезија

ПЕТОК, 11.09.2020

ПОЧЕТОК: 19:30 ЧАСОТ
СЦЕНА: ЦК „Бели мугри“ – летната сцена
Дом на културата „Тошо Арсов“ – Виница
„КЛАСЕН НЕПРИЈАТЕЛ“, автор Најџел ВИЛИЈАМС
Режисер: Столе МИЦОВ
Играат: Филип СТОИЛОВ, Мартин МИЛЕВСКИ, Кристијан ЕФТИМОВ,
Стефан ЛАЗАРОВ, Матеа СТОЈКОВА и Сара ЈОСИФОВА

САБОТА, 12.09.2020

ПОЧЕТОК: 14:00

СЦЕНА: Кафе бар „РОКСИ“
Марина ГОЦЕВСКА – (љубовна авторска поезија)

ПОЧЕТОК: 19:30, СЦЕНА: ЦК „Бели мугри“ – летната сцена

Драмско студио Спотлајт – Штип

„WHO THE FUCK IS SUNDAY?“ – автор Весна КУСЛЕСКА
Режисер: Ефтим ТРАЈЧОВ – Ѓаурски
Асистент на режија: Стефанија ТРИФУНОВА
Играат: Спаско АЛЕКСОВ, Дарко НАКОВСКИ, Марија ВЕЛИНОВА,
Деана ПЕТЕСКА, Марија БРЕСЛИСКА, Стефанија ТРИФУНОВА,
Јоана НАШКОВА и Славица ИВАНОВСКА

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.