На 22 мај – Положување свежо цвеќе пред споменикот на Кирил и Методиј

21 Мај 2020
29 пати

В петок, на 22 мај 2020 г., во 10 ч., на споменикот на сесловенските просветители, светите браќа

Кирил и Методиј, делегации од Општина Кочани, Советот на Општината и од ОУ „Св. Кирил и Методиј“ ќе положат свежо цвеќе, со што симболично ќе биде одбележан и патрониот празник на училиштето.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.