Во „Искра“ утре – Промоција на поезија од Данилова, Герасимов и Цветкова

21 Јан 2020
122 пати

Катерина Данилова, Киро Герасимов и Славица Цветков утре, 22 јаунари, во ЈОУ Библиотека

„Искра“ во Кочани ќе ја промовираат својата најнова заедничка книга „Треперење на душите“.
Станува збор за збирка поезија на тројцата автори, а промотор ќе биде Аника Илијевска - Ѓорѓиева.
Промоцијата на „Треперење на душите“ ќе започне во 18 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.