Централните содржини од манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“:

04 Окт 2019
149 пати

Централните содржини од манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“:

петок, 4 октомври 2019 г., 20 ч. Градски парк - Концерт на Salsa y Punto
21 ч. Але-дар - Прием на официјалните и фолклорните делегации од градоначалникот Николчо Илијев

сабота, 5 октомври 2019 г. 10 ч. Институт за ориз - обичај зажнејување
12 ч. Градски парк - Презентација на јадења од ориз
Летна сцена ЦК „Бели мугри“ - Културно-забавна програма, награда за најуспешен земјоделец и признание за хуманист
21:30 ч. Трговски центар - Македонски и светски евергрини - Девана Нардели и Огнен Здравковски со „Долче дуо“

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.