Денеска во кочанската Библиотека - Промоција на книги од Георгиевски

03 Окт 2019
70 пати

Во рамките на Деновите на оризот денеска во просториите на ЈОУ Библиотека Искра ќе бидат промовирани четири

книги од Драган Георгиевски, кустос - советник во Музејот во Кратово..

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.