Во Библиотеката „Искра“ – Промоција на книгата „Спомени за домот“

01 Авг 2019
113 пати

Промоцијата на книгата „Спомени за домот“ од Розета Петрова ќе се одржи вечерва во просториите на ЈОУ

Библиотека „Искра“ - Кочани.
Овој настан од културата ќе започне во 18 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.