Општината ќе потпише договор за реконструкција на МКЦ

25 Јул 2019
627 пати

Утре, 26 јули 2019 г. во 8:30 ч. во салата на Советот на Општина Кочани, ќе биде потпишан договор за реализација

на проектот за реконструкција на зградата на Мултикултурниот центар во Кочани, информираат од Општината.

Проектот ќе се реализира преку ИНТЕРРЕГ-ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Р. Бугарија-Р. Македонија, 2014TC16I5CB006-2018-2, со партнерство на Центарот за развој на Источен плански регион и Општина Гоце Делчев.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.