Во „Искра“ вечерва – Промоција на стихозбирка од Гоцевска

17 Мај 2019
108 пати

Во ЈАУ Библиотека „Искра“ во Кочани вечерва ќе се одржи промоција на книгата Сакам љубов да дишам,

чиј авотр е Марина Гоцевска.
Ова е нејзина втора стихозбирка. Таа е кочанчанка, роднокраен автор. Промотор ќе биде Ленче Стоименова. Промоцијата ќе започне во 18 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.