На 8 Март – Полицијата ќе подарува цвеќе

07 Мар 2019
187 пати

По повод Меѓународниот ден на жената, 8 Март, утре Полициската станица - Кочани во соработка со Општина Кочани

ќе подаруваат цвеќе на жените - учеснички во сообраќајот.
Оваа осмомартовска традиција ќе се реализира со почеток во 8:30 ч. на два пункта: на улицата „Маршал Тито“ - кај паркингот во Трговскиот центар и на „Тодосија Паунов“ кај Автобуската станица.

Општина Кочани

Оценете ја оваа вест
(1 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.