По повод 8 Март - Во „Искра“ литературно читање

06 Мар 2019
85 пати

По повод 8 Март, Библиотеката „Искра“ денеска организира литературно читање. Членовите на Литературниот

клуб „Копнеж“ ќе бидат во центарот на вниманието со нивни творби. Манифестацијата, која е традиционална во пресрет на Меѓународниот ден на жената, започнува во 12 часот во просториите на кочанската Јавна општинска установа

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.