На 6 февруари – Во „Искра“ изложба на Верче Андонова

04 Фев 2019
216 пати

Изложба на дела од Верче Андонова, кочанчанка, која подолго време живее во Штип, организира

ЈОУ Библиотека „Искра“.
Изложбата се состои од различни изработки со свилен конец. Кочанската Библиотека го организира овој настан во соработка со Универзитетската библиотека од Штип и со ЦЛИП „Порака“ од истиот град.
Закажана е за среда, 6 февруари, во 12 часот во просториите на Библиотеката во Кочани.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.