Во „Бели мугри“ – В среда презентација на литературниот портрет на Јане Атанасов

02 Фев 2019
186 пати

Литературниот портрет на Јане Атанасов ќе биде претставен пред публиката во Кочани. Настанот е

закажан за 6 февруари, среда, во ЦК „Бели мугри“.
Јане Атанасов во пошироката јавност е афирмиран автор, пред се како афористичар. Претседател е и е еден од основачите на Афористичката репрезентација на Македонија.
Презентацијата на портретот на Атанасов во „Бели мугри“ ќе започне во 18 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.