Здружение на пензионерите – На 12 јануари традиционална другарска средба

04 Јан 2019
210 пати

Здружението на пензионери на Кочани по повод одбележуванјето на стара Нова година, ја организира

традиционалната пензионерска другарска средба. Пензионерското дружење ке се одржи на 12 јануари оваа  година во ресторанот Амор. Од Здружението на пензионери на Кочани информираат дека е обезбедено мени по цена од 600 денари, богата музичка програма и затоплена сала. На средбата може да присуствуваат пензионери и нивни членов од семејствто-брачни другари. Прјавувањето е во просториите на Пензионерската организација во Кочани секој работен ден од 8,30 до 12,30 часот.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.