Изложба на детски творби од програмата „Книгата патува во домот на секое дете“

21 Дек 2018
175 пати

В понеделник, на 24 декември во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе биде отворена

изложбата на ликовни творби изработени од деца на предучилишна возраст, учесници во програмата „Книгата патува во домот на секое дете“.
Децата ги работеа ликовните творби според мотиви од прочитани сказни.
Програмата „Книгата патува во домот на секое дете“ се реализира во соработка со Детската градинка „Павлина Велјанова“.
Отворањето на изложбата е во 10 ч.

Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

ОПШТИ ОДРЕДБИ

Радио Кочани ФМ емитува сопствена програма, која според одредбите од Правилникот за форматите од радио и телевизиските програмски сервиси (застапеност на говорниот дел) спаѓа во редот на говорно-музичко радио со претежно информативен општ формат.